Face to Face and Feet / www.facetofeet.nl | ZONBESCHERMING
Schoonheidsspecialist Face to Face and Feet staat voor veelzijdigheid in behandelingen en flexibiliteit in uren en tijden van behandelen. Lotte Bouma werkt sinds 2005 als schoonheidsspecialiste en pedicure. Sinds 2010 heeft zij een heerlijke rustige schoonheidssalon op de Kapelweg in Amersfoort, een mooie bosrijke locatie voorzien van ruime parkeerplaatsen en een bushalte voor de deur. Het behandelmerk van de salon is Dermalogica. Dit merk is enerzijds effectief en huid verbeterend wat vrijwel meteen te ervaren is, anderszins is het juist de duurzaamheid die het product onderscheid. Dit komt met name door de puurheid van de producten zonder overbodige geuren en stoffen maar ook in de wijze van verpakken. De continuïteit in de behandelingen en de persoonlijke gezellige sfeer onderscheid deze salon van de massa.
schoonheidsspecialist amersfoort, pedicure amersfoort, manicure amersfoort, dermalogica specialist, dermalogica amersfoort, dermalogica producten, dermalogica verkooppunt, dermalogica schoonheidsspecialist, dermalogica facials, huidverbetering amersfoort, schoonheidssalon amersfoort
16068
post-template-default,single,single-post,postid-16068,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ZONBESCHERMING

Zonbescherming is er dus in een minerale en een chemische variant. De minerale is een ietwat verstoppende, vaak witte stevigere substantie. De chemische zit in een sprayflacon en smeert makkelijker echter bij gevoelige huiden kan allergie opwekken.Het is belangrijk om na het half uurtje onbeschermd in de zon te gaan smeren. En een half uur zon hoeft niet per se buiten te zijn, want zon werkt ook door achter glas.

Vwb de sterkte van de factor; hier is een bredere keuze in mogelijk.

Wel goed om te weten dat de verschillen in bescherming boven een spf 15 heel klein zijn, dwz een factor 15 biedt een protectie van ruim 93%, een factor 30, ca 96,5% een spf 50 98%.

Je bent dus nooit geheel beschermd tegen alle stralen dus als je een dag naar strand of water gaat, maak dan ook gebruik van de andere tips uit het 2e artikel van deze blog

Daarnaast smeer je je huid alleen ter bescherming van verbrande UVB-straling, want UVA wordt daar niet mee tegengehouden.

Om de huid op een natuurlijke manier soepel te houden, zeker de oudere huid, zijn daar andere middelen voor nodig.

Wist je trouwens dat in Amerika de term sunblock niet toegestaan is?

De Amerikaans FDA, vergelijkbaar met onze Nederlandse voedsel- en warenautoriteit die toezicht houdt op kwaliteit van voedsel, medicijnen, maar ook cosmetica, vindt dat dit een misleidende term is omdat zoals hierboven beschreven, nooit een volledig weren van alle zonnestraling mogelijk is.

https://www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm049091.htm

 

Geen reactie's

Geef een reactie