Face to Face and Feet / www.facetofeet.nl | Geweldige doeltreffende massages
Wij geven zowel goede ontspannende als doeltreffende cosmetische massages. Deep tissue, cosmetische cupping en voetreflexmassages behoren tot de mogelijkheden.
schoonheidsspecialist, schoonheidssalon, beautysalon, schoonheid, verzorging, de beste schoonheidsspecialist van amersfoort, schoonheidssalon face to face and feet, massages bij face to face and feet, verzorgde uitstraling, rustige behandelingen, schoonheidsspecialist met aandacht, rustige locatie, vriendelijke personeel, goede service schoonheidsspecialist, diverse behandelingen, behandelingen op maat, behandelingen naar wens, elk huidtype, voor de gevoelige huid, voor de vette huid, voor de jonge huid, acne vermindering, acne oplossing, goed bereikbare schoonheidsspecialist, jeugd, ouderen, bereikbaar met openbaar vervoer, rustige salon, advies, warme compressen, hoge hygiëne, goede hygiëne, massagemogelijkheden, voetreflexmassage, diabetici, reumacliënten, hoofdhuidmassage, voetreflexbehandeling, drukpuntmassage, reflexmassage, deelbehandeling, migraine verlichting massage, stress verlichting massage, drukpuntmassage blessures, drukpuntmassage verkoudheid, drukpuntmassage opgezette lymfeklieren, massage schouders, massage schouders nek, etherische olie, voetreflex, uitgebreide pedicurebehandeling, reflexpunten voetzool, winterkwalen, winterkwalen wintertenen, weldadig lichaam, cosmetische cupping massage, cosmetische cupping, cupping massage, doorbloeding en huidspanning, oude chinese cupping therapie, chinese cupping therapie, cups van siliconen materiaal, silicone cups, stimuleert doorbloeding huid, behandeling tegen hoofdpijn, behandeling tegen stress, behandeling tegen moeheid, behandeling tegen stijve spieren, behandeling voor lymfedrainage, deep tissue massage, ontspanning massage, manuele grepen, meest persoonlijke massage, zichtbaar resultaat, direct zichtbaar resultaat
1535
page-template-default,page,page-id-1535,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

HOOFDHUIDMASSAGE

De hoofdhuidmassage kan als aparte losse handeling geboekt worden of bij een pedicure of voetreflexbehandeling of als aanvulling in een facial. Op het hoofd, de oren en de behaarde schedel bevinden zich veel zones en punten die positief beïnvloed worden door deze drukpuntmassage, vergelijkbaar met de ontspanning bij (voet)reflexmassage is het effect van deze (deel)behandeling. 

Daarnaast is dit een aangename ervaring bij migraine, stress of in het geval dat door blessures of verkoudheden, opgezette lymfeklieren in de hals de reguliere massage van schouders en nek niet prettig is. Er wordt gewerkt met enkele druppels etherische olie m.n. ter bevordering van de geursensatie. Haren kunnen in het algemeen wat vettiger zijn na afloop aangezien de grepen ook in het en door het haar heen plaatsvinden. 

Voetreflexmassage

Voetreflex is een vorm van masseren die met name na een uitgebreide pedicurebehandeling zeer effectief is aangezien eelt en onnodige drukpunten dan geen blokkade meer kunnen vormen. Deze aangename behandeling is al eeuwen oud. In de Egyptische pyramides zijn op graftombes hïerogliefen aangetroffen van personen die elkaars voeten destijds al behandelden d.m.v. deze drukpuntmassage oftewel reflexmassage. 

De massage kenmerkt zich door het bewerken van reflexpunten op de voetzool en gehele voet en enkel en gaat uit van het principe dat alle organen en onderdelen uit / in het lichaam weerspiegeld worden op de voeten en voetzolen. Het Yin-Yang principe dus! Met name bij spanning en stress kan dit veel rust geven maar deze massage is ook als ontspanning en extra resultaat op de doorbloeding in te zetten bij bijvoorbeeld diabetici of reumacliënten of bij winterkwalen als heel koude ledematen of wintertenen. Na de behandeling voelt het hele lichaam weldadig aan!

 

Cosmetische cupping massage

Deze techniek werkt mooi op doorbloeding en huidspanning. Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. De massage wordt uitgevoerd met cups van siliconenmateriaal. De cup zuigt zich als het ware vast aan de huid waardoor deze gestimuleerd word en de doorbloeding op gang komt. De massage vindt langzaam en gestaag plaats en is te vergelijken met een warm compres, echter de uitwerking is van langere duur. De roodheid die door de doorbloeding ontstaat is tijdelijk.

Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Deze massage kan zowel separaat als in combinatie met een gezichtsbehandeling plaatsvinden. Zij is m.n. geschikt bij hoofdpijnen, stress, moeheid, stijve spieren maar ook als vorm van lymfedrainage.

 

Deep tissue massage

Doordat er uitsluitend zonder tussenstof wordt gewerkt, zal de huid warm worden en is de ontspanning vaak door heel het lichaam merkbaar; de combinatie met het gevoel van alleen maar manuele grepen maken deze massage wellicht de tot de meest persoonlijke met een zichtbaar resultaat.

Deze massage werkt tevens erg effectief bij gezichtshuiden die onrustig of onzuiver zijn. 

Doordat er uitsluitend zonder tussenstof wordt gewerkt, zal de huid warm worden en is de ontspanning vaak door heel het lichaam merkbaar; de combinatie met het gevoel van alleen maar manuele grepen maken deze massage wellicht de tot de meest persoonlijke met een zichtbaar resultaat. Deze massage werkt tevens erg effectief bij gezichtshuiden die onrustig of onzuiver zijn.