Face to Face and Feet / www.facetofeet.nl | Links
Wij adviseren en helpen u graag verder met de juiste informatie. Op deze pagina vind u gerelateerde links binnen ons vakgebied.
links, verzekering, zorg, behandelingen, reuma, diabetes, zorgwijzer, podotherapeut, rondom podotherapeuten, reumafonds, adviseren, informatie, doorverwijzen, anbos brancheorganisatie, aangesloten, provoet brancheorganisatie, aangesloten provoet, aangesloten anbos
1404
page-template-default,page,page-id-1404,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Op ZorgWijzer.nl kun je verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op basis van verschillende parameters, zoals dekking, zorgkeuze, eigen risico, premie en klantbeoordelingen.

Diabetesvereniging Nederland (DVN) behartigt de belangen van alle mensen met diabetes in hun strijd voor goede zorg en een comfortabel leven. Ieder mens is uniek en heeft een andere zorgbehoefte. Hier maakt DVN zich sterk voor. Onder het motto ‘voluit leven met diabetes’ is DVN betrokken, strijdbaar en ondernemend.

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten die ondersteund worden door zooltechnici en secretariële medewerkers. Dit team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren, zowel door inhoudelijk veel te overleggen en kennis met elkaar te delen, als door organisatorisch talent te onderkennen.

Het Reumafonds is er voor bijna 2 miljoen Nederlanders met een vorm van reuma. Of het nu gaat om reumatoïde artritis, artrose, jeugdreuma of een van de overige 100 chronische aandoeningen aan gewrichten, spieren en pezen. Het Reumafonds wil mensen met reuma helpen zichzelf te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun leven en het omgaan met reuma.

ANBOS is een brancheorganisatie met ongeveer 5.000 aangesloten schoonheidssalons. De leden zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Studenten van een opleiding die examens laat afleggen door onafhankelijke exameninstellingen zijn welkom als studentlid. Als brancheorganisatie verricht ANBOS alle voorkomende werkzaamheden in het belang van de leden. 

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.