Face to Face and Feet / www.facetofeet.nl | Dermalogica behandelingen
Face to Face and Feet heeft gekozen voor de producten van Dermalogica vanwege de nuchtere aanpak van huidproblemen. De producten richten zich op het verbeteren van de huidconditie met als doel deze ook daadwerkelijk te behouden of te verbeteren. Alles wat we in goede productlijn zoeken.
facial, dermalogica, gezichtsbehandelingen, face mapping, gratis introductie, huidverzorging, dermalogica expert, dermalogica verkooppunt amersfoort, dermalogica expert amersfoort, dermalogica amersfoort, schoonheidsspecialist dermalogica, dermalogica verkooppunt, dermalogica producten, dermalogica gezichtsproducten
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

HET MERK DERMALOGICA

Face to Face and Feet werkt met Dermalogica.

Waarom de bewuste keuze voor dit merk?

We leven in een tijd dat het belangrijk is om duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben, dwz in de keuze van producten, ingrediënten en uiteraard ook het verpakken van producten t.b.v verzorging.

Dit verpakken wordt vnlk gedaan in karton, mbv plantaardig materiaal (mais) en zelfs de inkt is plantaardig. Dit is ook de reden dat zo nu en dan de productnaam kan vervagen.

Daarnaast zitten er in de producten die b.v. een drogist voorhanden heeft stoffen als minerale olie, lanoline ofwel wolvet en veelal parfum en kleurstoffen.

Deze stoffen worden bij Dermalogica vervangen door een zachter en milder alternatief

Onder het kopje blog op www.facetofeet.nl kunt u meer over dit onderwerp lezen.

 

 

INTAKE / VRAGENLIJST, CONSULTATION CARD EN FACEMAPPING

Is het de eerste keer dat u een schoonheidssalon bezoekt?

Dan zijn veel dingen wellicht nieuw voor u en hebt u zelf een aantal vragen t.a.v. de gezichtsbehandeling

Daarom wordt voor aanvang een vragenlijst afgenomen, ook wel consultation card genoemd, gericht op de huid, waar rekening mee gehouden dient te worden in de gezichtsbehandeling, evt contra-indicaties, uw eigen wensen, etc.

Bent u allergisch voor bepaalde stoffen, of zijn er andere zaken die belangrijk zijn om te vermelden zoals b.v. diabetes, bloedverdunners etc; dan wordt dat genoteerd.

In de zgh. facemapping wordt gekeken naar de huid, waarbij een onderverdeling plaats zal vinden in zones, aangezien de huid natuurlijk geen statisch iets is en met het oog op het gebruik van passende producten bij uw huid.

Indien u het prettig vindt, kunt u een kopie van de bevindingen op schrift mee krijgen aan het einde van de gezichtsbehandeling.

De eerste keer kan een afspraak langer duren dan de tijdsspanne die vermeld staat bij de behandelingen onder tarieven.

Houdt u a.u.b. rekening met een uitloop van ca. 15 min.

SKIN HEALTH

Doorgaans wordt de eerste keer dat u met Dermalogica in aanraking komt, gestart met de zgh. skin health.

Dit is een behandeling waarin u en uw huid op een rustige wijze kennis maakt met het merk Dermalogica en haar produkten.

ULTRACALMING EN AGE SMART

Een droge huid kan zich kenmerken zich door een (toenemende) gevoeligheid. . Dit komt doordat het beschermende vetlaagje van een droge huid sterk verminderd is, waardoor er weinig of geen  (natuurlijke)  barrrière is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals weersinvloeden,uitlaatgassen e.d.

Dit heeft overgevoeligheidsreacties zoals jeuk en een roodheid, schilfering/exzeem tot gevolg.

Qua behandeling in de salon en thuis sluit de Ultracalminglijn het beste aan op door droogte en gevoeligheid geplaagde huiden.

Dermalogica’s UltraCalming™ productlijn is speciaal samengesteld voor mensen met een tere gevoelige huid.

Ingrediënten zoals Haver, Gember, Rode Berenklauw en Bisabolol zijn speciaal gericht op het verzorgen van gevoelige, droge huiden, al dan niet met exzeem of allergie.

De Age Smart reeks richt zich zoals de term al zegt op de ouder wordende huid, echter ook voor diegenen die nog van hun perzikhuid genieten kan dit een goede optie zijn?

Waarom:

Er zijn drie belangrijke facetten die meespelen in het ouder worden van onze huid.

Ten eerste: de vorming van vrije radicalen( let wel, dit proces heeft niet alleen betrekking op de gezichtshuid!). Kort gezegd, zijn dit agressieve stoffen die doorwerken door allerhande factoren als roken, veel stress, ziekte, ongezonden voeding.

Uitgekomen bij het tweede punt, de voeding, kunnen we stellen dat er vreselijk veel suiker wordt gegeten en verwerkt in produkten, waardoor men ongemerkt te veel binnenkrijgt; suiker is sterk gerelateerd aan huidveroudering door het hechten aan onze collageenvezels. En laat die nou juist voor de stevigheid zorgen…

Als laatst genoemd punt, de afbraak van collageen, elastine en hyaluronzuurm een lichaamseigenstof die ook stevigheid bevordert.

Wist je trouwens dat de lettterlijke zwaartekracht je huid ook ouder doet worden. Iemand van 90 is immers al langer op onze planeet dan iemand van 5!

De stappen van een Dermalogica behandeling

  • Dubbele reiniging (zie ook blog voor meer info!)

 

  • peeling aangepast aan de huid

 

  • verwijderen van eventuele onzuiverheden (evt met vapozone/stoom)

 

  • (drukpunt)massage

 

  • masker

 

  • toner

 

  • dagverzorging