Face to Face and Feet / www.facetofeet.nl | Direct een afspraak maken bij de schoonheidsspecialist van Amersfoort
Voor een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar of u kunt het contactformulier gebruiken. Overdag geen tijd? De maandag- en de woensdagavond zijn wij geopend.
afspraak bij schoonheidsspecialist, eenvoudig afspraak maken behandeling, contactgegevens schoonheidsspecialist, afspraak voor pedicure, afspraak voor manicure, afspraak maken bij face to face and feet, afspraak maken bij face tot face, de beste schoonheidsspecialist van amersfoort, goed bereikbare schoonheidsspecialist, goed bereikbare beautysalon, schoonheidssalon face to face and feet, afspraak maken voor schoonheidsbehandeling, afspraak maken voor huidverbetering, huidverbetering bij face to face and feet,
15695
page-template-default,page,page-id-15695,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Afspraak maken?

Bij Face to Face and Feet werken wij op afspraak.

Er worden diverse behandelingen aangeboden en zodoende werken wij niet met standaard openingstijden of gezette tijden voor de behandelingen.

Om een afspraak te maken, kunt u gebruik maken van het contactformulier of u kunt bellen, smsen of whatsappen naar het volgende nummer:

06 41 75 05 83 

Om de de klant in de stoel alle gewenste aandacht te kunnen geven, wordt de telefoon meestal niet opgenomen tijdens behandelingen.

Indien u een bericht achterlaat, dan wordt er zo spoedig mogelijk teruggebeld.

U kunt bij ons op 2 avonden terecht voor behandelingen; dit zijn doorgaans de maandag- en de woensdagavond.
In het weekend zijn wij gesloten.
U kunt te allen tijde een bericht sturen via mail, sms of whatsapp.
Wij doen ons best z.s.m. op uw bericht terug te komen.
Echter, de berichten die in het weekend verstuurd zijn, zullen doorgaans op maandag beantwoord worden.
 
 

Verificatie

Indien u verhinderd bent, gelieve minimaal 24 uur tevoren annuleren of verzetten. Bij de eerste niet afgezegde afspraken wordt 50% van het tarief in rekening gebracht.

Adres & Vervoer

De salon is goed te bereiken met de de auto en het openbaar vervoer. Wanneer u kiest voor de auto dan hebben we gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kiest u voor de bus dan kunt met bus 1 voor de deur uitstappen op de halte Eemgaarde.